Super League U17

Χωρίς φρένα ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν μόλις στο 13‘ με τον Κωστανάσιο κι έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ισοφάρισε με το… καλημέρα (49′) σε 1-1, ωστόσο ο Χατζηιωαννίδης στο 70‘ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Τζούζι Όργκες, Ματσάδες, Βέλμαχος, Αναστόπουλος.

Ολυμπιακός: Καράδαης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αμπάρα (83′ Μανωλάκης), Χατζηχρήστου, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Αγγελόπουλος (78′ Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (89′ Τσιντώνης), Καμπετζής (68′ Χατζηιωαννίδης), Τσιριγώτης (55′ Βοϊλης).

Δημήτρης Μαυρογενίδης (προπ. Ολυμπιακού): “Κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδική όταν είναι εκτός έδρας και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά αλλά είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά γα τη νίκη και την εμφάνιση αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε δουλειά και βελτίωση για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ