Την πάτησε απ’ το Facebook ο Γιουσουφά Γιάφα

Όταν το 2013 η Μίλαν ενσωμάτωνε στο δυναμικό της ομάδας Νέων (U19) τον Γιουσουφά Γιάφα δεν φανταζόταν τι θ’ ακολουθούσε.

Ο Αφρικανός επιθετικός είχε υποστηρίξει ότι ήταν μόλις 19 ετών, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 28! Μάλιστα τρεις φορές δήλωσε ότι έχασε το διαβατήριό του και με ψευδή δήλωση κηδεμόνα του έβγαλε νέο διαβατήριο.

Παρά την καλά οργανωμένη προσπάθειά του για να φανεί και να τον πιστέψουν ότι είναι νεότερος ο Γκαμπονέζος την πάτησε μέσω… Facebook. Εκεί, βλέπετε, έβαλε μεν την ψεύτικη ηλικία του αλλά δεν υπολόγισε τους συμμαθητές τους δε, που είχε φίλους, οι οποίοι διέδωσαν στα social media ότι ο ίδιος ψεύδεται και πως είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος!

Φέτος ο Γιάφα αγωνίζεται στη γερμανική Ντούισμπουργκ ωστόσο η αγωνιστική του δράση θα “παγώσει” άμεσα καθώς κλήθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη για ν’ απολογηθεί για το γεγονός ότι δήλωσε στις ιταλικές αρχές ημερομηνία γέννησης 31/12/1996 αντί για 14/11/1987!

Πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε… Double ο ΠΑΟΚ – Σήκωσε και το Κύπελλο U19!

Ο ΠΑΟΚ είναι και φέτος ο Κυπελλούχος στην κατηγορία...

Εντάσεις πριν τη σέντρα στο Αγρίνιο – Οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν νεαρούς του Άρη!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εντάσεις στο Αγρίνιο, λίγο πριν...

ΖΩΝΤΑΝΑ ο τελικός Κυπέλλου U19, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη!

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 έφτασε! ΠΑΟΚ και Άρης κυνηγούν...

Ο Ολυμπιακός πάει για μεταγραφή – έκπληξη από την Ίντερ Μαϊάμι!

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο... μάτι τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ...

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε δοκιμές για ταλέντα!

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε δοκιμές για νεαρούς ποδοσφαιριστές, με στόχο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ