Την πάτησε απ’ το Facebook ο Γιουσουφά Γιάφα

Όταν το 2013 η Μίλαν ενσωμάτωνε στο δυναμικό της ομάδας Νέων (U19) τον Γιουσουφά Γιάφα δεν φανταζόταν τι θ’ ακολουθούσε.

Ο Αφρικανός επιθετικός είχε υποστηρίξει ότι ήταν μόλις 19 ετών, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 28! Μάλιστα τρεις φορές δήλωσε ότι έχασε το διαβατήριό του και με ψευδή δήλωση κηδεμόνα του έβγαλε νέο διαβατήριο.

Παρά την καλά οργανωμένη προσπάθειά του για να φανεί και να τον πιστέψουν ότι είναι νεότερος ο Γκαμπονέζος την πάτησε μέσω… Facebook. Εκεί, βλέπετε, έβαλε μεν την ψεύτικη ηλικία του αλλά δεν υπολόγισε τους συμμαθητές τους δε, που είχε φίλους, οι οποίοι διέδωσαν στα social media ότι ο ίδιος ψεύδεται και πως είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος!

Φέτος ο Γιάφα αγωνίζεται στη γερμανική Ντούισμπουργκ ωστόσο η αγωνιστική του δράση θα “παγώσει” άμεσα καθώς κλήθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη για ν’ απολογηθεί για το γεγονός ότι δήλωσε στις ιταλικές αρχές ημερομηνία γέννησης 31/12/1996 αντί για 14/11/1987!

Πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

Κέρδισε τον Ηρακλή και προκρίθηκε η U19 του Βόλου!

Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή...

Πήρε νίκη και πρόκριση στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με την...

Ισόπαλο το ντέρμπι της Super League U15 στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στο ντέρμπι της...

Πήρε ταλεντάκι από τον Αστέρα Βάρης η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει σταθερά το πλάνο επένδυσης στις ακαδημίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ