Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς -είχαν δοκάρι στην προσπάθεια του Μωραΐτη στο 10′- και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 29‘ με κεφαλιά του του Μαλή σε εκτέλεση φάουλ. Οι Αγρινιώτες διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα -παρά τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Αστέρα στην επανάληψη- και αναρριχήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισόπαλοι με την άλλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Ξάνθη.
Παναιτωλικός: Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Μαλής, Μιχάι, Βακράκος, Μαργαρίτης, Μωραΐτης (86’ Γκασούκας), Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (77’ Μυτιλήνης), Βασιλάρης (65’ Κοντογιάννης Γ.).
Αστέρας Τρίπολης: Καπετάνος, Παπαπέτρου, Βουτσελάς, Ζήσης, Μάνος, Χάδιαρης (Κονίδας 55′), Ιγκόρ, Νάτσης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Ντε Μπλάζις.