Ακαδημίες

Στην Αθήνα το νέο ΠΑΟΚ Academy!

Μετρώντας πλέον 10 προπονητικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα ο ΠΑΟΚ κοιτάζει το μέλλον του συλλόγου θέλοντας να δημιουργήσει ο ίδιος την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα. Έτσι, η Αθήνα θα έχει πλέον τη δική της σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, με στόχο οι νεαροί παίκτες που θα φοιτήσουν εκεί ν’ ακολουθήσουν τα βήματα των αυριανών τους συμπαικτών.

Στην καρδιά της πρωτεύουσας, στον Κολωνό και στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ ακαδημίας “ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club“, παιδιά που ξεχωρίζουν θα μπορούν πλέον να προπονούνται υπό τις οδηγίες και το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Εχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία και ο προγραμματισμός για τον κύκλο προπονήσεων στα πρότυπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορά σε 22 παιδιά γεννημένα το 2005, το 2006 και το 2007 και σε 16 παιδιά γεννημένα το 2003 και το 2004.

Οι άνθρωποι των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ δηλώνουν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα του πειράματος των προπονητικών κέντρων έπειτα από ένα χρόνο λειτουργίας και τονίζουν ότι είναι εμφανής η βελτίωση των νεαρών επίλεκτων ποδοσφαιριστών. Πλέον τα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ έφτασαν αισίως τα δέκα –με δέκατο αυτό της Αθήνας– και εδρεύουν στο Διδυμότειχο, στην Κομοτηνή/Ξάνθη, στην Καβάλα, στη Δράμα, στην Κοζάνη, στην Κατερίνη, στη Λαμία, στο Ρέθυμνο και στη Ρόδο.

Στις 16 και 17 Ιανουρίου, εξάλλου, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη τον πρώτο ανεπίσημο κύκλο παιχνιδιών ανάμεσα στα προπονητικά κέντρα και στις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...