Κυριακή, 09/11/25
Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, 2025
Super League U20

Πάντα πρώτος ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες κατά την προσφιλή τους τακτική προηγήθηκαν γρήγορα στο παιχνίδι και εξασφάλισαν για μία ακόμη φορά το τρίποντο της νίκης από το πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 10‘ με κεφαλιά του Κιρτζιαλίδη και δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με τον Βατουσιάδη παίρνοντας προβάδισμα νίκης. Η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 με τον Χατζή στο 39‘, ωστόσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι για το 3-1 ξανά με τον Κιρτζιαλίδη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54‘ με τέρμα του φορμαρισμένου Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71′ Μπέτσας), Τσιμίκας (63′ Φουάσης), Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης (75′ Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης, Πλέγας, Βρουσαϊ.

Skoda Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουχτσής, Προύντζος, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Φασίδης (65′ Σαμπανίδης), Λαζαρίδης (28΄ Χατζής), Δημητριάδης (46′ Καπτέλι).

Βασίλης Βούζας (προπ. Ολυμπιακού): “Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά τα καταφέραμε, Μέτρησε η ποιότητα μας και η νοοτροπία αυτής της ομάδας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και με τέτοιο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Στο δεύτερο κάναμε καποιες αλλαγές, έπεσε η ταχύτητα, αλλά ήμασταν και πάλι ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ακριβότερη ενδεκάδα της Εθνικής έχει… πολλά ταλέντα!

Η νέα γενιά της Εθνικής Ελλάδας δείχνει ότι το...

“Καθάρισε” ο Λαζαρίδης για τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος βρήκε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας...

Ανατροπή και νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι επί του...

Τρίποντο του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ