Σάββατο, 27/07/24
Super League U20

Πάντα πρώτος ο Ολυμπιακός

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι Πειραιώτες κατά την προσφιλή τους τακτική προηγήθηκαν γρήγορα στο παιχνίδι και εξασφάλισαν για μία ακόμη φορά το τρίποντο της νίκης από το πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 10‘ με κεφαλιά του Κιρτζιαλίδη και δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με τον Βατουσιάδη παίρνοντας προβάδισμα νίκης. Η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 με τον Χατζή στο 39‘, ωστόσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι για το 3-1 ξανά με τον Κιρτζιαλίδη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54‘ με τέρμα του φορμαρισμένου Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71′ Μπέτσας), Τσιμίκας (63′ Φουάσης), Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης (75′ Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης, Πλέγας, Βρουσαϊ.

Skoda Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουχτσής, Προύντζος, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Φασίδης (65′ Σαμπανίδης), Λαζαρίδης (28΄ Χατζής), Δημητριάδης (46′ Καπτέλι).

Βασίλης Βούζας (προπ. Ολυμπιακού): “Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά τα καταφέραμε, Μέτρησε η ποιότητα μας και η νοοτροπία αυτής της ομάδας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και με τέτοιο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Στο δεύτερο κάναμε καποιες αλλαγές, έπεσε η ταχύτητα, αλλά ήμασταν και πάλι ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...