Ολυμπιακός και UNICEF μαζί

Aπό το 2013, οι συνεισφορές του Ολυμπιακού έχουν συμβάλει στην προστασία σχεδόν ενός εκατομμυρίου μωρών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Στην προσπάθεια αυτός ο αριθμός να αυξηθεί και πολλά περισσότερα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο, να εμβολιαστούν, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια! Οι Γιάννης Μανιάτης, Νταβίντ Φουστέρ, Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ κάνουν κάλεσμα για να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή, κάνοντας μία δωρεά στην ειδική ενότητα στο site της UNICEF, την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ. Ό,τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει είναι σημαντικό.

«Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την UNICEF και την υπόσχεσή μας στα παιδιά του κόσμου». «Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία 100% της UNICEF με στόχο την ανοσοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης». «Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας είναι όταν σώζεται η ζωή ενός παιδιού με τη δική μας βοήθεια». «Ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ για να σώσουμε τις ζωές των παιδιών σε όλο τον κόσμο». Αυτά είναι τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών μας που μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά.

Δείτε το κάλεσμα των παικτών του Ολυμπιακού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

Ανησυχία για Καρέτσα στη Ντόρτμουντ!

Στιγμές αγωνίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η...

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ