Super League U20

Ξανά τρίποντο για Λεβαδειακό

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή με 1-0. Ο “γηραιός” ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Καραγκιόζη να βρίσκεται σε καλή ημέρα και να έχει τις απαντήσεις.

Το τέμπο του αγώνα συνεχίστηκε όπως και στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη, έως το 79‘ όταν ο Χρυσικός μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε έπειτα από ατομική ενέργεια ο Τριανταφυλλάκης και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Λεβαδειακός πήρε τελικά τη νίκη.

Λεβαδειακός: Καραγκιόζης, Κοτσαλάς, Γκλάβας, Κριεμάδης, Μπρεγκάσι, Σβέρκος (Μήτσιου), Τόπι (Μεμινάι), Χατζηλάμπρος, Πότσης, Σένκα (Τριανταφυλλάκης), Χρυσικός.

Ηρακλής: Κανελλίδης, Κασαπίδης, Χουζούρης, Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Βλαχόπουλος, Καραΐσκος, Μπικιάρης, Συμεωνίδης, Δούμτσιος, Μπίκας.Έπαιξαν και οι: Καρβούνης, Γκιάτας, Δαμουλάκης

Ηλίας Λιόντος (Λεβαδειακός) στο talentabout.gr: “Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο 1ο δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί νωρίτερα στο σκορ. Βοήθησαν αρκετά τα παιδιά που ήρθαν με μεταγραφή, καθώς δυναμώσαμε την άμυνά μας και νομίζω ότι στο δεύτερο γύρο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε τον αγώνα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για τον Ατρόμητο επί της Καλαμάτας!

Νίκη για τον Ατρόμητο, κόντρα στην Καλαμάτα με σκορ...

Έφυγε με νίκη από την Κηφισιά ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από την Κηφισιά,...

Εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ