Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία U21

“Κόκκινος” ο Γκρούιτς

Οι φήμες ήθελαν εδώ και καιρό τον διεθνή μέσο με εθνική Ελπίδων της Σερβίας να έχει έρθει σε συμφωνία, ωστόσο οι δύο πλευρές έπρεπε να περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να δώσουν και τυπικά τα χέρια.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Λίβερπουλ πλήρωσε περισσότερα από €5.000.000 στον Ερυθρό Αστέρα για τα δικαιώματα του παίκτη, παρόλα αυτά όμως ο Γκρούιτς θα μετακομίσει το καλοκαίρι στην Αγγλία, αφού μέχρι τότε θ’ αγωνίζεται ως δανεικός στην τωρινή του ομάδα.

“Είμαι ενθουσιασμένος και υπερήφανος που είμαι μέλος της Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω στο Άνφιλντ. Σκεφτόμουν αρκετά τι θα κάνω τη νέα σεζόν και αποφάσισα ότι πρέπει να συμφωνήσω με τη Λίβερπουλ και να βάλω τα δυνατά μου. Θέλω να παίξω πώς και πώς σ’ ένα από τα γήπεδα με τους πιο θορυβώδεις οπαδούς του κόσμου“, τόνισε ο Σέρβος.

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε την υπογραφή του, παρά το… μπάσιμο της Ζενίτ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την τελευταία στιγμή, οι οποίες μάλιστα προσέφεραν περισσότερα χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γκρούιτς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ήταν μέλος της Σερβίας U20, η οποία κατέκτησε το παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...