Super League U20

“Καταιγίδα” στον Ρέντη

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καπαρώσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν τα 6 από τα 7 γκολ της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 12‘ ο Βρουσάι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ανδρούτσος σημείωσε το 2-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε για τον Ολυμπιακό με τους Λάτσι (29′), Ανδρούτσο (33′) και Βρουσάι (35′, 42′) να δίνουν τέλος στην υπόθεση νίκη για τον αντίπαλο πριν καν πάνε οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Έτσι το γκολ του Ολυμπιακού στο 55‘ με τον Σάλιακα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και διατήρησε τους γηπεδούχους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Φουάσης (46′ Βατουσιάδης), Νικολάου (59′ Τσιλίκης), Τόλι, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Ανδρούτσος ( 39′ λ.τ Κηπουρός), Λάτσι, Βρουσάι.

Λεβαδειακός: Κολοβός, Καμπόσος (83′ Ανδρίτσος), Αντωνιάδης, Βυθούλκας (59′ Μήτσιος), Σβέρκος (74′ Κριεμάδης), Χρυσικός, Τριανταφυλλάκης, Χατζηλάμπρος, Πότσης, Μεμινάϊ, Κωτσάλας.

Βασίλης Βούζας (προπ. Ολυμπιακού) σημείωσε: “Παίξαμε καλά και πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Τα παιδιά δείχνουν ότι σε κάθε ματς είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στο στόχο. Πήραμε μια νίκη χωρίς να απειληθούμε και διατηρηθήκαμε στην κορυφή. Παράλληλα δόθηκαν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που δεν είχαν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν λέμε πολλά. Συνεχίζουμε την δουλειά μας στις προπονήσεις και θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...