Παρασκευή, 19/04/24
Super League

H επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (Photos)

Παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, στελεχών της διοίκησης, της επιτροπής για τις εκδηλώσεις των 90 χρόνων καθώς και μελών της επίτιμης επιτροπής για αυτήν την επετειακή χρονιά, η εκδήλωση ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς τριών εμβληματικών ποδοσφαιριστών της ιστορίας του συλλόγου, των Γιώργου Κούδα, Κούλη Αποστολίδη και Λεάνδρου Συμεωνίδη. Οι τρεις άσοι που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν χαρακτηριστικές στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στην μνήμη τους από την πολύχρονη παρουσία τους στον Δικέφαλο.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το βίντεο για την επετειακή εμφάνιση στο οποίο συμμετείχαν νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, φίλαθλοι αλλά και του διευθυντή μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ. Σημείο αναφοράς ήταν φυσικά τα συναισθήματα που γεννιούνται σε όποιον φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο τι σημαίνουν για τον καθένα τα τέσσερα αυτά γράμματα που στην πορεία των 90 χρόνων αποτελούν τον αόρατο συνδετικό κρίκο εκατομμυρίων ανθρώπων.

Την αποκάλυψη της επετειακής εμφάνισης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε αμέσως μετά την παρουσίαση του βίντεο ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του ’70 Γιώργος Κούδας. Εμπνευσμένη από τις χρυσές εποχές του ΠΑΟΚ, η επετειακή φανέλα αποτελεί αντίγραφο της φανέλας του 1966. Στα χαρακτηριστικά της φανέλας συγκαταλέγονται ο λευκός, μεγάλος γιακάς, τα χοντρά κορδόνια στο στήθος, ο ιδιαίτερος Δικέφαλος Αετός και το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι. Τυπωμένο στην ετικέτα βρίσκεται και το πρώτο σήμα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το πέταλο με το τετράφυλλο τριφύλλι που εμπνεύστηκε ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου Κώστας Κοεμτζόπουλος.

Το σχεδιασμό και παραγωγή της φανέλας ανέλαβε η Macron, η συμβολή της οποίας ήταν τεράστια καθώς είναι η μοναδική εταιρία στο χώρο όπου έχει τόσο μεγάλη τεχνογνωσία προκειμένου να φέρει σε πέρας την δημιουργία μιας τόσο ιδιαίτερης φανέλας. Η «πρεμιέρα» της επίσημης επετειακής εμφάνισης θα γίνει το Σάββατο (30.01.2016, 19:30), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η επετειακή φανέλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και κάθε μία θα φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό. Η φανέλα θα διατίθεται μέσα σε μια ειδικά κατασκευασμένη κασετίνα μαζί μια σπάνια έκδοση, στην οποία αποτυπώνονται σημαντικές στιγμές από την ιστορία της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Η φανέλα για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη Παρασκευή (05.02) από τα επίσημα καταστήματα του συλλόγου, δηλαδή στο PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, στο PAOK FC City Store – 1926 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Ερμού), καθώς επίσης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ store.paokfc.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...