ΗΠΑ

Έπιασε… τόπο ο Μπέκαμ (vid)

Σχεδόν πριν από μία δεκαετία -τον Μάρτιο του 2007 συγκεκριμένα- ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε τα λευκά της Ρεάλ για τους LA Galaxy, μία άσημη ομάδα τότε του -επίσης άσημου- αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι στόχος του είναι να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ.

Οκτώ χρόνια αργότερα η ομάδα U16 των LA Galaxy αποδεικνύει ότι ο Μπέκαμ και οι υπόλοιποι αστέρες (Ανρί, Τσάβι, Λάμπαρντ κτλ) που έφυγαν από την Ευρώπη και βρήκαν στέγη στην αμερικανική ήπειρο βοήθησαν στο να αναπτυχθεί το άθλημα και να ασχοληθούν οι νεαροί μαζί του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τον αγώνα LA Galaxy-Strikers FC για την κατηγορία U16 και δείχνει πόσο έχουν δουλέψει οι αμερικανοί πιτσιρικάδες τεχνικά για να σκοράρουν πανέμορφα γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός “υποδέχεται” ταλέντα στο Summer Camp!

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν...

“Λαμπρό μέλλον αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία”!

Για την πορεία της Εθνικής Νεανίδων στη δεύτερη προκριματική...

Στην… ατζέντα της Super League 2 ο τελικός της U17!

Η σεζόν της Super League 2 οδεύει προς το...

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ταλέντο από τη… Λάρισα!

Άλλο ένα ταλέντο από τη Λάρισα χτυπά την πόρτα...

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ