Σάββατο, 20/04/24
Super League U20

“Μπλόκο” Ηρακλή σε Skoda Ξάνθη…

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται “νωθρές” και να μην δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς η Ξάνθη προηγήθηκε στο 55‘ με κεφαλιά του Μελισσόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν άμεσα, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Συμεωνίδης από τα 11 βήματα σημάδεψε σωστά και έφερε το ματς στα ίσα.

Μάλιστα ο “γηραιός” έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 75‘ ύστερα από τον τραυματισμό του Μπικιάρη με αποτέλεσμα η Ξάνθη να εκμεταλλεύεται την αριθμητική της υπεροχή και να πιέζει ασφυκτικά για το γκολ και τον Ηρακλή να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις στην αντεπίθεση.

Skoda Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Προύντζος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Κώστας (81’ Καπτέλι), Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Χατζής, Φασίδης (46’ Δημητριάδης), Σαμπανίδης (62’ Λαζαρίδης).

Ηρακλής: Ηλιάδης, Καλφούντζος, Κασαπίδης, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Συμεωνίδης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Γκιάτας. Έπαιξαν και οι: Χουζούρης, Ιωαννίδης, Μεζίνης.

*Σε αντίθεση με άλλα ματς που αναβλήθηκαν λόγω των μπλόκων των αγροτών ο Ηρακλής έφτασε στην Ξάνθη και ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τα μπλόκα που άφησαν την αποστολή να περάσει: “Η ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αγρότες που είχαν στήσει μπλόκο στη γέφυρα του Νέστου, οι οποίοι επέτρεψαν στην αποστολή της Κ-20 του Ηρακλή να περάσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις από το συγκεκριμένο σημείο και να συνεχίσει το ταξίδι της κανονικά με προορισμό την πόλη της Ξάνθης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...