Παρασκευή, 19/04/24
Super League U20

«Όρθιοι» οι Νέοι του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Συγκεκριμένα ο Ιγκόρ Τούντορ εφόσον ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στην επόμενη φάση αποφάσισε να ξεκουράσει την ανδρική ομάδα και παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο 10 παίκτες από την ομάδα U20, οι οποίοι έκαναν ταυτόχρονα ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα, σε μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τους: Μελίσσα , Παναγιωτίδη, Τοπαλίδη, Συράκο, Κούστα, Κάκκο, Κτιστόπουλο, Τσελεπίδη, Δημητριάδη και Πατράλη, 

Το σκορ άνοιξε στο 16′ με τον Τάσο Δημητριάδη, ο οποίος μ’ ένα πανέμορφο σουτ στην κίνηση έβαλε τον “δικέφαλο” μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε στο 32ο λεπτό με το συρτό δεξί σουτ του Αλαμάνη. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι δύο ομάδες παρέμειναν “άσφαιρες”, καθώς ο Κοροβέσης έχασε σπουδαία ευκαιρία να δώσει το “διπλό” στην ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46′ Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (68′ Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (53′ Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης

ΠΑΟΚ: Μελίσσας , Σκόνδρας , Δεληγιαννίδης (84′ Παναγιωτίδης), Κοροβέσης , Τοπαλίδης, Συράκος (46′ Κούστα), Κάκκο (84′ Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντόνις, Πατράλης.

Τάσος Δημητριάδης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γκολ που πέτυχα σήμερα, αλλά κυρίως είμαι πολύ χαρούμενους για τις ευκαιρίες που δίνει ο ΠΑΟΚ στα νέα παιδιά. Ένιωσα πολύ ωραία. Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν πίστευα ότι θα αγωνιστώ, αλλά ένιωσα φοβερά. Ήταν πολύ θετικό αυτό που έγινε και ελπίζω να συνεχιστεί. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς και μας βοηθάνε πολύ και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Και μόνο το γεγονός ότι μπαίνουμε στην αποστολή σημαίνει κάτι. Μακάρι να πάμε στον τελικό. Όλοι το ευχόμαστε. Αν δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας θα το καταφέρουμε».

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτος με 7 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου με μία μόνο ισοπαλία τερμάτισε τελευταίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...