Παρασκευή, 19/04/24
Ρεαλ Μαδρίτης

Ο «νέος Ραούλ» είναι εδώ

Είναι μόλις 18 ετών, αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ο επόμενος Ραούλ Γκονζάλεθ. Ο Μαγιοράλ αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού είναι αριστεροπόδαρος και ζυγίζει 80 κιλά. Το ταλέντο του φάνηκε από πολύ μικρός, καθώς από τα 10 του χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της «βασίλισας». Μάλιστα στις ομάδες Κ-16 και Κ-18 σημείωσε 102 γκολ σε 77 παιχνίδια. Όχι και άσχημα…

Το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο ούτε από τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των «μερένγκες» στη νίκη της Ρεάλ επι της Λας Πάλμας με 3-1 προ διετίας. Μεγάλο προσόν του Μαγιοράλ είναι η σκληρή δουλειά, καθώς κάθεται παραπάνω μετά την προπόνηση για να εκτελέσει πέναλτι και φάουλ. Όλοι τον θεωρούν τον διάδοχο του Ραούλ Γκονζάλεθ, κάτι που τον ίδιο δεν τον φορτώνει με άγχος και το θεωρεί τιμή του να τον συγκρίνουν με τον τρείς φορές πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ.

Στα highlights της μέχρι τώρα καριέρα του είναι το τέρμα που σημείωσε με την Εθνική ομάδα Νέων της Ισπανίας στον τελικό του Ευρωπαικού πρωταθλήματος 2015, στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Ρωσίας. Αυτές οι εμφανίσεις, γρήγορα τον έφεραν στην Εθνική Ελπίδων της «Ρόχα», με την οποία έχει σημειώσει και ένα τέρμα.

«Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας στο στόχο και το κάνω πάντα. Είμαι πάντα στην περιοχή, έτοιμος να εκμεταλλευτώ ένα ριμπάουντ ή μια χαμένη πάσα για να στείλω την μπάλα στα δίχτυα», λέει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...