Σάββατο, 27/07/24
Ρεαλ Μαδρίτης

Ο «νέος Ραούλ» είναι εδώ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Είναι μόλις 18 ετών, αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ο επόμενος Ραούλ Γκονζάλεθ. Ο Μαγιοράλ αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού είναι αριστεροπόδαρος και ζυγίζει 80 κιλά. Το ταλέντο του φάνηκε από πολύ μικρός, καθώς από τα 10 του χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της «βασίλισας». Μάλιστα στις ομάδες Κ-16 και Κ-18 σημείωσε 102 γκολ σε 77 παιχνίδια. Όχι και άσχημα…

Το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο ούτε από τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των «μερένγκες» στη νίκη της Ρεάλ επι της Λας Πάλμας με 3-1 προ διετίας. Μεγάλο προσόν του Μαγιοράλ είναι η σκληρή δουλειά, καθώς κάθεται παραπάνω μετά την προπόνηση για να εκτελέσει πέναλτι και φάουλ. Όλοι τον θεωρούν τον διάδοχο του Ραούλ Γκονζάλεθ, κάτι που τον ίδιο δεν τον φορτώνει με άγχος και το θεωρεί τιμή του να τον συγκρίνουν με τον τρείς φορές πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ.

Στα highlights της μέχρι τώρα καριέρα του είναι το τέρμα που σημείωσε με την Εθνική ομάδα Νέων της Ισπανίας στον τελικό του Ευρωπαικού πρωταθλήματος 2015, στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Ρωσίας. Αυτές οι εμφανίσεις, γρήγορα τον έφεραν στην Εθνική Ελπίδων της «Ρόχα», με την οποία έχει σημειώσει και ένα τέρμα.

«Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας στο στόχο και το κάνω πάντα. Είμαι πάντα στην περιοχή, έτοιμος να εκμεταλλευτώ ένα ριμπάουντ ή μια χαμένη πάσα για να στείλω την μπάλα στα δίχτυα», λέει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...