Σάββατο, 27/07/24

Ο άγνωστος Λάζαρος Λάμπρου

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η U20 του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μία τεράστια επένδυση του «τριφυλλιού» για το άμεσο μέλλον. Το τι μπορεί να κάνει εντός του αγωνιστικού χώρου, όσοι ασχολούνται με το χώρο το γνωρίζουν, για αυτό και είπαμε να σας παρουσιάσουμε 10 άγνωστα πράγματα για αυτόν…

1. Πριν μετακομίσει στο τότε προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είχε δείξει και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο η συζήτηση που έκανε ο πατέρας του με τον Γιάννη Σαμαρά, έπεισε την οικογένειά του πως οι «πράσινοι» ήταν η καλύτερη επιλογή.

2. Όταν μετακόμισε στην Αθήνα, δεν είχε κάπου να μείνει και έτσι ήταν εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Κάτι που τον βοήθησε να επικεντρωθεί αποκλειστικό στο ποδόσφαιρο.

3. Όταν το 2011 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, ενσωματώθηκε στην ομάδα Παίδων, στην οποία έμεινε για μόλις ένα χρόνο, καθώς προωθήθηκε στην Εφήβων, όντας τον νεαρότερο παίκτη της.

4. Τον Οκτώβριο του 2014, η αγγλική εφημερίδα «Guardian» τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τα 40 μεγαλύτερα ταλέντα που είναι γεννημένα το 1997, παγκοσμίως. «Έχει σπουδαία αντίληψη και πάντα ψάχνει την τέλεια κάθετη πάσα, κυρίως με το δεξί πόδι του. Δεν φοβάται τα κόλπα και τα τρικ, παρότι αγωνίζεται κυρίως με παίκτες μεγαλύτερούς του σε ηλικία», ανέφερε το δημοσίευμα.

5. Το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, το έκανε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν 3-0, με τον 18χρονο επιθετικό να παίζει στα 11 τελευταία λεπτά. Λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, όπου σημείωσε και ένα πανέμορφο γκολ.

6. Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο φτάνει τις 290.000 ευρώ. Ποσό ιδιαιτέρως υψηλό αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει παίξει ακόμη σε αγώνα της SuperLeague…

7. Τον Μάρτιο του 2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών και περίπου 3 μηνών. Κάτι που σημαίνει ότι είναι ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού που τα καταφέρνει, μετά τους Στέφανο Καπίνο και Χάρη Μαυρία.

8. Για να μπορέσει να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, χρειάστηκε να κάνει κοπάνα από το σχολείο.

9. Την σεζόν 2013-14 δέχθηκε πρέσινγκ από μία γαλλική ομάδα, αλλά σε συνεννόηση με την οικογένειά του αποφάσισε πως ήταν πολύ νωρίς για να κάνει το βήμα για το εξωτερικό.

10. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, μπορείς να τσεκάρεις το κανάλι που έχει στο youtube, το οποίο είναι αρκετά ενημερωμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...