Super League U20

Με Ευαγγέλου και Λάμπρου στην Κέρκυρα ο ΠΑΟ

Δυο από τα καλύτερα ταλέντα που διαθέτει η ακαδημία του Παναθηναϊκού, συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα ο Ιταλός προπονητής, Αντρέα Στραματσόνι. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Στέφανο Ευαγγέλου και τον επιθετικό Λάζαρο Λάμπρου.

Οι «πράσινοι», είναι αδιάφοροι καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Στραματσόνι να δει αγωνιζόμενους τους δυο παίκτες, που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα.

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός, έδειξε τις προθέσεις του καθώς την Τρίτη το απόγευμα αποφάσισε την προαγωγή του Ευαγγέλου με την πρώτη ομάδα, δείγμα πως πιστεύει πολύ τον νεαρό που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο.

Ο Λάμπρου ετοιμάζεται να κάνει την 3η επίσημη συμμετοχή του με τους «πράσινους» μετά τα παιχνίδια Κυπέλλου με Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήδη κάνει… σκέψεις για το μέλλον ο Μπότης!

Ο Νίκος Μπότης θέλει ένα... μέλλον και όσο παραμένει...

Η Μπαρτσελόνα πάει για την τεράστια έκπληξη με Χάαλαντ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Χάαλαντ και αυτό δεν είναι......

Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε ταλεντάκι από την Κρήτη!

Ο ΠΑΟΚ επενδύει σε ακόμη ένα ταλεντάκι από την...

Ποδοσφαιρικός Εκφοβισμός (bullying) και τρόποι αντιμετώπισης!

Υπάρχουν διάφορες μορφές ποδοσφαιρικού εκφοβισμού οι οποίες έχουν ως...

Πήρε ταλεντάκι από την Παναχαϊκή ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ