Super League U20

Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι κρίθηκε μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα καθώς σημείωσαν και τρία τέρματα τους. Μόλις στο 1’ ο Ανδρούτσος από κοντά σημείωσε το 1-0. Το δείκτη του σκορ στο 2-0 ανέβασε ο Πλέγας στο 8’ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μανθάτης στο 10’. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ. Μάλιστα κοντά στο γκολ έφτασε και ο Παναιτωλικός όταν ο Κοντογιάννης σημάδεψε το δοκάρι στο 33’.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και να βελτιώσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές».

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (57’ Χρήστου), Νικολάου (80’ Φουάσης), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Τσιμίκας (46’ Τζουμάκης).

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης, Ζιγκήρης, Μιχάι, Σάντος, Κοντογιάννης, Βακράκος, Μαργαρίτης (81’ Κοντογιάννης Γ), Μωραίτης, Βασιλούδης (76’ Πριόνας), Γιαννιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

Φιλική ήττα για την Εθνική Νεανίδων!

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της με την οικοδέσποινα, Ουαλία...

Έδεσε τον νεαρό Γείτονα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χτίζει το μέλλον του πάνω...

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ