Παρασκευή, 19/04/24
Όλη η δράση του σαββατοκύριακου

Έσπασε το ρόδι ο Ιωαννίδης, γκολ και ο Διαμαντάκος

Δύο γκολ μέτρησαν οι Έλληνες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, το Σάββατο. Αυτός που ξεχώρισε όμως ήταν ο Νίκος Ιωαννίδης ο οποίος αναδείχθηκε άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι της Μπορούσια με την Ροτ Βέις Έσεν όδευε προς την ολοκλήρωσή του, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από το 38ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90‘ ο Ντάνιελ Φάρκε έκανε την… μαγική κίνηση να ρίξει στο παιχνίδι τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει, χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του (1-1).

Από εκεί και πέρα, δίχτυα βρήκε και ο Δημήτρης Διαμαντάκος, καθώς με δικό του γκολ η Καρλσρούη προηγήθηκε 0-1 της Αρμίνια, όμως στη συνέχεια η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη me 2-1.

Ο ελληνικός εμφύλιος στο Βέρντερ Βρέμης ΙΙ-Άαλεν, ουδέποτε έγινε, καθώς τόσο ο Άγγελος Αργύρης, όσο και ο Αλέξανδρος Καρτάλης ήταν εκτός αποστολής.

Ο Άγγελος Οικονόμου τώρα, μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στην ήττα που γνώρισε η δεύτερη ομάδα της Μπάγερν από την Μπούχμπαχ, αλλά μπήκε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, κάτι που δείχνει οτι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Στην Ισπανία τώρα, ο Νίκος Βέργος μπήκε στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού της Έλτσε με την Τενερίφη, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην Ολλανδία τώρα, ο Παντελής Χατζηδιάκος που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολής της πρώτης ομάδας της Άλκμααρ, δεν χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας ήττα από την Τβέντε με 1-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...