Σάββατο, 27/07/24

Πήρε το τρίποντο ο ΠΑΟ (U17)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα Κ-17 με σκορ 2-1 στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και πολύ ένταση. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ στην πρώτη φάση του ματς, όταν ο Λώλος με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε μόνο σου απέναντι από τον Καράδαη και άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 36’, όταν από στημένη φάση και σύγχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Νεοφυτίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αφού από σουτ του Αγγελόπουλου από αρκετά μακρινή απόσταση η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Χριστογιώργου και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 2-1 για το «τριφύλλι», σημείωσε ο Αποστολάκης καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καράδαη και έστειλε την μπάλα στην κενή εστία.

Παναθηναϊκός: Xριστογιώργος, Γκουντούνας (86’ Σπίνος), Ντόκο, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Αποστολάκης, Σκεντεράι (60’ Ξεπαπαδάκης), Λώλος, Καλομοίρης (90’ Μαργαρώνης), Δημήτρουλας.

Ολυμπιακός: Καράδαης, Αμπάρα (81′ Τσιριγώτης), Μανωλάκης (60′ Πέιος), Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος (49′ Τουλκερίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης, Βοϊλης (41′ Γκλεγκλές), Ξενιτίδης, Χατζηιωαννίδης (78′ Κατσούκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...