Πέμπτη, 25/04/24

Νίκησε και ελπίζει!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, απέναντι στην αντίστοιχη της Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Υοuth League. Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τη νίκη έχουν πιθανότητες πρόκρισης, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν την Άρσεναλ και να ηττηθεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Μπάγερν. Από την άλλη η γερμανική ομάδα, δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης. Το μοναδικό’ γκολ της αναμέτρησης που χάρισε την νίκη στην ομάδα του Βασίλη Βούζα σημείωσε ο Μανθάτης στο 50’.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν: Χάντερτμαρκ, Γκσβέντ, Ίσεργουντ, Μιτσέλι ( 77’ Σουρ), Στίνγκλ, Λέιμπ, Ντόρς, Μπένκο, Τίλμαν, Μαρτίνοβιτς, Στράιν ( 78’ Ντέλα Σιάβα).

Ολυμπιακός : Κατσιμήτρος, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (75’ Ρέτσος), Λάτσι (83’ Λάμπρου), Κιρτζιαλίδης (62΄Βρουσάι), Χαντζάρας.

Βασίλης Βούζας (Προπονητής) : «Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Δεν είναι μικρό πράγμα γι’ αυτά τα παιδιά να κερδίζουν δυο φορές την Μπάγερν Μονάχου. Τα παιχνίδια αυτά τα κέρδισε η τακτική και το πάθος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και θα τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η πρόκριση. Στο Μόναχο ήμασταν ουσιαστικοί και δεν κάναμε σοβαρά λάθη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας στηρίξει έδωσε ώθηση στα παιδιά».

Γιώργος Μανθάτης (Σκόρερ) : «Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπάγερν Μονάχου. Σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη και για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και δεν αφήσαμε την Μπάγερν που ήθελε πολύ το παιχνίδι να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη φορά πήγαμε έως το τέλος και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμη ζωντανός. Θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουμε δείξει πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Σήμερα περίμενα πως θα σκοράρω. Είχα μια προαίσθηση».

Μανώλης Σάλιακας (Αρχηγός): «Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα σήμερα. Μπράβο σε όλους για τη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να στοχεύουμε στην πρόκριση. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας εμψυχώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...