Δευτέρα, 01/09/25

Δεν τα κατάφερε με Πορτογαλία (U19)

Την ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία γνώρισε η Εθνική Νέων στον τελευταίο της αγώνα για το τουρνουά του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα είχε προκριθεί από το δεύτερο αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα μάθει τους αντιπάλους της στις 3 Δεκεμβρίου, κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Πορτογαλία: Π. Σίλβα, Ντίας, Φερέιρα, Ριμπέιρο, Π. Ροντρίγκες, Γκονσάλβες, Γ. Ροντρίγκες, Α. Σίλβα, Καρβάλιο (59΄ Μπούτα), Έμπις (66΄ Φερνάντο), Σάντσες (77΄ Τζάλο).

Ελλάδα: Ντούνης, Τοπαλίδης, Κατράνης, Σβαρνάς, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (69′ Μεγαρίτης), Μελισσόπουλος (46΄ Ανδρούτσος), Νικολάου, Σταθόπουλος (76΄ Ρεγκάκος), Λάμπρου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε βασικές αλλαγές στην 11άδα και δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για εμάς, με δεδομένη τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, ενόψει της προετοιμασίας μας για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συνολική τους παρουσία στο τουρνουά και για την πανάξια πρόκριση που πέτυχαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Από τον Απόλλωνα Λάρισας στην Ισπανία για το όνειρο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κυνηγά το όνειρο του στην Ισπανία, παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την...
Βόλος (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Ματσάρα… πέντε αστέρων στον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του Βόλου, επικρατώντας με 3-2, για την πρεμιέρα...
ΑΕΚ (Ακαδημία)

Η ΑΕΚ πήρε δυο ταλεντάκια από την Κρήτη!

Η ΑΕΚ προχώρησε στη μεταγραφή δυο νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία της, με σκοπό να στελεχώσει το...
ΟΦΗ (U15)

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” ακόμη δυο ταλεντάκια για την U15...

Ο ΟΦΗ προχώρησε στη μεταγραφή ακόμη δυο νεαρών ποδοσφαιριστών για την ομάδα της U15. Ο λόγος για τους...
ΑΕΚ (U19) - Αστέρας Aktor (U19)

Πρώτο τρίποντο της σεζόν για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν, επικρατώντας με 2-0 του...