Πέμπτη, 25/04/24
Αστέρας Τρίπολης (U15) - Ολυμπιακός (U15)

“Θρίαμβος” της U15 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη!

Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι της U15 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 4-0 πραγματοποιώντας εξαιρετικό παιχνίδι.

Το 0-1 για τους Πειραιώτες έγινε στο 5‘ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωγρακόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα (6′) ο Κεραμίδας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Το 0-3 έγινε από τον Τζόρβα στο 8′ με εξαιρετική κεφαλιά, ενώ το τελικό 0-4έγραψε” ο Τζανετής στο 71′.

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα 2 καλές ευκαιρίες, προκειμένου να “διευρύνει” το σκορ. Δράστης ήταν ο Ντότης, ο οποίος στο 65′ και το 70′ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της U15 του Ολυμπιακού, κ.Τοπολιάτης δήλωσε:

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και στα πρώτα 8 λεπτά πετύχαμε 3 γκολ. Φτιάξαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχει εκτός από τα 4 και περισσότερα γκολ. Η δουλειά που κάνουμε καθημερινά φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς και αυτό μας ενδιαφέρει. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αλλά και σ’ όλο το team. Προχωράμε. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό για να πετύχουμε τον στόχο μας.”

Η σύνθεση της U15 του Αστέρα Τρίπολης: αναμένεται

Η σύνθεση της U15 του ΟλυμπιακούΚαραργύρης, Τσάβος, Νικόλης, Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος (65′ Τζανετής), Γούλας, Σουρλής (45′ Ντότης), Παπαδόπουλος (78′ Πανιάς), Τζόρβας (50′ Παπαγεωργίου), Κεραμίδας (53′ Καρακώστας). 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...