Παναθηναϊκός (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Ο Βοϊλης “καθάρισε” το ντέρμπι στην U17! (photos)

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα απο το “Γεώργιος Καλαφάτης” επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ντέρμπι “αιωνίων” για την 21η αγωνιστική της Super League U17.

Το “χρυσό” γκολ των “Πειραιωτών” πέτυχε ο Βοϊλης, σε ένα παιχνίδι με ένταση και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πέρα απο το γόητρο, αυτή η νίκη έφερε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο απο την πρωτη, ΑΕΚ.

Πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τα πάντα, εκτός απο γκολ. Μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Εμμανουηλίδης έφυγε στο τετ-α-τετ, ωστόσο ο Νικοπολίδης απέκρουσε το σουτ του. Στο 9ο λεπτό ο Βοϊλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 31′ ήρθε η επόμενη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Έπειτα απο εκτέλεση φάουλ, ο Σουλτσε έκανε το πλασέ, όμως ο Νικοπολίδης απέκρουσε με το πόδι και στη συνέχεια της φάσης είπε “όχι” και στη προσπάθεια του Μανιδάκη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 32′, όταν μετά απο φάουλ ο Γκοτζαμανίδης έκανε τη κεφαλιά, όμως ο Χριστογεωργός απομάκρυνε. Ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Εμμανουηλίδη ως οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44′) οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν πέναλτι. Ο Βοϊλης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στη περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί. Στο 55′ ο Ζιάκας έκανε τη σέντρα και ο Βοϊλης με προβολη απο κοντά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά με την επόμενη ευκαιρία να έρχεται στο 88′. Οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ντουμάνη να κάνει το σουτ απ τα πλάγια και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Χριστογεωργού. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Χριστοδούλου στο 93′, ωστόσο ο Νικοπολίδης δήλωσε ξανά “παρών”. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ολυμπιακό χαρούμενο για μια πολύ σημαντική νίκη και τον Παναθηναϊκό απογοητευμένο απ το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του Παναθηναϊκού: Χριστογεωργός, Σπίνος (87′ Δουγενής), Βενέτης, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Θεοδωράκης (73′ Kόλοκας), Εμμανουϊλίδης, Σκεντεράι, Σουλτσε, Καλομοίρης, Μιχαήλ (80′ Χριστοδούλου).

Η σύνθεση της U17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Γκοτζαμανίδης, Ραμα, Τσερκώνης, Ντουμάνης (90′ Κακάμης), Φυτόπουλος, Βοϊλης (87′ Βοϊλης), Κατσούκης (80′ Μαρτίνης), Ζιάκας (62′ Νεοφυτίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ