ΑΕΚ (U17) - Αστέρας Τρίπολης (U17)

Κόλλησαν στο μηδέν οι U17 ΑΕΚ και Αστέρα!

Δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 0-0, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League U17.

Η “Ένωση” ηταν καλύτερη, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έτσι είδε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο να μειώνει τη διαφορά στους 5 βαθμούς.

Ο Αστέρας απ την άλλη παρέμεινε στην θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 της ΑΕΚΤάφας, Σταμούλης (85’ Τριάντης), Μπογκντάνι, Κολιμάτσης, Βασιλόπουλος, Στυλιανόπουλος (55’Αρβανίτης), Μπότος (80’ Μπακίρης), Νταούλιας (63’ Τσέλιος), Σαρδέλης (55’ Σαχσανίδης), Μωραϊτάκης, Χριστόπουλος.

Η σύνθεση της U17 του Αστέρα Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ατζουλάς, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (46′ Μαρίνος), Μπλάτσος (80′ Ντίνε), Γλέζος, Τζίμας, Κανελλόπουλος, Κωτσόπουλος (60′ Βασιλικόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ