ΠΑΟΚ (U17) - Βέροια (U17)

“Διέσυρε” την Βέροια η U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” τη Βέροια με 7-1, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League U17 και επιβεβαίωσε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

To παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα, ωστόσο όταν ο “δικέφαλος του Βορρά” αποφάσισε να “φορτσάρει” δεν κοιταξε πίσω ούτε για μια στιγμή. Μέσα σε τρία λεπτά (27′ έως το 30′) οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ, με τους Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 60′, όμως μετά ακολούθησε “ασπρόμαυρη” καταιγίδα. Ο Λύρατζης στο 68′ έκανε το 3-1 και ο Γκαργκαλατζίδης στο 73′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο της ομάδας του. Στο 76′ ο Δούμτσης κυνήγησε μια φάση που αρχικά έμοιαζε χαμένη, με αποτέλεσμα να κάνει το 5-1. Το έκτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Πουρνάρας στο 84΄, ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Χατζής στο 88′.

Αυτή ήταν η σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε τους 38 βαθμούς και παρέμεινε στο +6 απο την δεύτερη, Ξάνθη, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Απ την άλλη η Βέροια παρέμεινε στην θέση και στους 23 βαθμούς έπειτα απο 16 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του ΠΑΟΚΣυλλέκτης, Λύρατζης, Γεωργιάδης, Βουτσάς, Μιχαηλίδης (75′ Διαμαντής), Μανιώτης (46′ Χατζής), Σαλαμούρας, Τσιγγάρας (80′ Μπούμπας), Βρακάς (75′ Πουρναράς), Δούμτσης (80′ Καλουτσικίδης), Γκαργκαλατζίδης.

Η σύνθεση της U17 της Βέροιας: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...