Ξάνθη (U17) - Βέροια (U17)

Πήρε το “ντέρμπι” η U17 της Ξάνθης!

Η Ξάνθη κέρδισε τη Βέροια με 3-1, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League U17 και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι “Ακρίτες” ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 38‘ με κεφαλιά του Ιωάννου. Δύο λεπτά μετά ο Σουλεϊμάν Οκάν έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 60‘ οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Οκάν. Στο 81‘ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, ωστόσο δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο απο το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 της ΞάνθηςΖουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (65′ Γκασιμπαγιατζίδης), Θεοφυλάκης, Τενεκές, Γράβας (80′ Θυμιάνης), Γκατζόγιας (70′ Ποδάρας), Μελιόπουλος, Ιωάννου (85′ Κριεζής), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν (70′ Τσιλιγγίρης).

Η σύνθεση της U17 της ΒέροιαςΝτιντιλάς, Στογιαννίδης, Ιτσκάρας, Παλάνης (57′ Σοφιανίδης), Καγκελίδης, Σπυρίδης, Φωτόπουλος, Ταλαίπωρος, Περπερίδης (70′ Ματελόπουλος), Κυζιρίδης (82′ Χουλιανίδης), Κουτσούκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ