Παναθηναϊκός (U15) - Ολυμπιακός (U15)

Πήρε το ντέρμπι η U15 του Ολυμπιακού!

Με το “φτωχό” 1-0 επικράτησε η U15 του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι που διεξήχθη στο Γ. Καλαφάτης. 

Το γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Σούρλης με πλασέ στο 30‘, ύστερα από ασίστ του Γεωργακόπουλου.  Ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με 19 πόντους, δύο λιγότερους από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Τρεις νίκες σε τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα φετος η U15 του Ολυμπιακού. Δύο στο Κορωπί (2-1 τον Οκτώβριο και 1-0 σήμερα) και μια στο Ρέντη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε εξ αναβολής ματς. Το ματς είχε λήξει με 3-0.

Η σύνθεση της U15 του Παναθηναϊκού: Χαζτηγιαννάκης, Δουδέσης, Μπαλαρίνης, Σιάφακας, Μητρόπουλος, Σιατούνης, Καρβούνης (68′ Φοινίκης), Σακελλαρόπουλος, Δημοσθενιάδης (72′ Νούσης), Νιάρχος, Λαζαρίδης

 

Η σύνθεση της U15 του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Τσάβος, Νικόλης, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Ντότης (51′ Κεραμίδας), Γεωργακόπουλος (81′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος (80′ Καρακώςτας) Σουρλής (77′ Θεοδωρόπουλος), Τόλιος (70′ Τζανετής)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ