Ολυμπιακός (U17) - Λεβαδειακός (U17)

“Καθάρισε” από το πρώτο η U17 του Ολυμπιακού! (photos)

Σε αγώνα για την 10η αγωνιστική της Super League U17, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Κατσούκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γαλούπης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 16′ έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Γαλούπης έβγαλε τη σέντρα, ωστόσο η προσπάθεια του Ντουμάνη σταμάτησε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Ντουμάνης το πέτυχε ο Βοίλης με κοντινή προβολή στο 35′, κάνοντας το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επαναπαύτηκε στο υπέρ του προβάδισμα και είχε μόλις δύο καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Τσιριγώτη. Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μοιραία την ήττα.

Με αυτή τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στην θέση και στο -6 απο την πρωτοπόρο, ΑΕΚ. Απ την άλλη οι “Βοιωτοί” παρέμειναν στην θέση με 13 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του ΟλυμπιακούΝικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης (66′ Ράμα), Νεοφυτίδης (87′ Οικονομίκος), Ντουμάνης (70′ Τσιριγώτης), Φυτόπουλος, Βοΐλης (87′ Μπουλάρι), Κατσούκης (78′ Παπαγεωργίου), Ζιάκας

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Ζωγράφος, Μανέτας, Τσίμπος, Σοφής, Ματσοτάι, Δήμος (90′ Πουλαδάκης), Αργυρίου, Κουκοβίνος (90′ Γιαννακόπουλος), Μπουρμπούλης (64′ Διαμαντόπουλος), Ιωαννίδης (90′ Δράκος), Μεντής (64′ Παντίσκος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...