Πλατανιάς Χανίων (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Εύκολα η U17 του Ολυμπιακού τον Πλατανιά!

Η U17 του Ολυμπιακού, χωρίς κανένα πρόβλημα, επικράτησε του Πλατανιά εκτός έδρας με 3-0 για την 15η αγωνιστική της Super League U17.

Οι “ερυθρόλευκοι” “άνοιξαν” το σκορ (0-1) στο 31′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη, στο 59′ ο Νεοφυτίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπουλάρι στο 74′.

Ο Ολυμπιακός με αυτήν την νίκη έφτασε στους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην θέση, την ώρα που η ομάδα των Χανίων παρέμεινε στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Η σύνθεση της U17 του Πλατανιά: αναμένεται

Η σύνθεση της U17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης (83′ Κακάμης), Φυτόπουλος (79′ Μποσκουΐδης), Ντουμάνης (66′ Τσιριγώτης), Βοΐλης, Κατσούκης (75′ Οικονομίκος), Ζιάκας (56′ Μπουλάρι)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

Δυο μεγάλα ταλέντα του Βόλου υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Άλματα ανόδου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του...

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας για Ολυμπιακό Β’ και U19 σε Πήλιο και Καρπενήσι!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό κομμάτι της θερινής τους...

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ