Ατρόμητος (U15) - Ολυμπιακός (U15)

Τρεις “σφαίρες” στον Ολυμπιακό η U15 του Ατρόμητου!

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τη Super League U15, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν το “πάνω χέρι” στο παιχνίδι, δημιουργώντας ευκαιρίες, χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε. Η U15 του Ατρομήτου άνοιξε το σκορ, μόλις στο 48‘, με πέναλτι του Ρονάλντο. Στο 72‘ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον “δείκτη” του σκορ σε 2-0, ύστερα από ασίστ του Πομώνη. Τον “θρίαμβο” για τους Περιστεριώτες ολοκλήρωσε ο Ρονάλντο, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, στο 89‘.

Η σύνθεση της U15 του Ατρομήτου:  Σέρτζιο, Ρουσσόπουλος, Τσουρούλας, Τουμαζάτος, Ρίζος, Πιέτρης, Κουτσούκος, Σέλληνας, Μακρυγιαννάκης, Ρονάλντο, Κωστόπουλος.

Έπαιξαν και οι Καρδάμης, Πομώνης, Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση της U15 του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Τζόρβας (36’ Νικόλης), Κεραμίδας, Ασλανίδης, Τιμολέων, Γεωργακόπουλος, Τόλιος, Αρσενίδης, Παπαδόπουλος (68’ Παπαγεωργίου), Σουρλής, Τζανετής (41’ Ντότης).

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για την U15 του Άρη επί της Λάρισας!

Η U15 του Άρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ