Ατρόμητος (U17) - Λεβαδειακός (U17)

“Εύκολο” απόγευμα για την U17 του Ατρόμητου!

Η U17 του Ατρόμητου επικράτησε του Λεβαδειακού εντός έδρας με σκορ 4-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League U17.

Ο Νιτσάκης έκανε το 1-0 για τους “γηπεδούχους” μόλις στο 4′. Ο Λαχανάς, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού (11′, 12′) ανέβασε τον “δείκτη” του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 62‘.

Η σύνθεση της U17 του Ατρόμητου: Μανδάς, Πάτσικας, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Βιταλιώτης, Χοχλαστός (59’ Διακογεωργίου), Αυγουστάτος (74’ Λέτσι), Λαχανάς, Βαγγέλης (45’ Σάσσαλος), Νιτσάκης (71’ Σαββίδης), Ξενοπανάγος (66’ Σαββίδης).

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Καρακίτσος (38′ λ.τρ. Ζωγράφος), Μανέτας (85′ Πουλαδάκης), Τσίμπος, Ματσώτας, Σώφης, Κουκοβήνος (85′ Δράκος), Δήμος, Βήχος, Ιωαννίδης, Παχούμης (46′ Μεντί), Μπουρμπούλης (46′ Διαμαντόπουλος).

Οι προπονητές των δύο ομάδων κ.Σάσσαλος και κ.Λιόντος μιλώντας αποκλειστικά στο talentabout.gr δήλωσαν:

“Είχαμε σχεδιάσει ένα πλάνο με το οποίο θα ξεκινούσαμε το παιχνίδι. Πιστεύω το πρώτο 25λεπτο της ομάδας είναι το καλύτερο που έχουμε παίξει, έχοντας τρομερή αποτελεσματικότητα κάτι το οποίο μας έλλειπε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έτσι σκοράραμε τρεις φορές, ενώ είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, συνέστησα στα παιδιά να δείξουν σοβαρότητα και να διαχειριστούν το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν ένα εύκολο απόγευμα, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Λεβαδειακό, όπου αξιοποιήσαμε όλες μας τις ευκαιρίες και είδαμε τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται πλήρως στον ρόλο τους. Συνεχίζουμε την δουλειά, με σκοπό την βελτίωση των παιδιών. Αυτός είναι ο στόχος μας.” αυτά δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάκης Σάσσαλος.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ηλίας Λίόντος δήλωσε: “Αυτός ο αγώνας για εμάς ήταν ο 3ος μέσα στην εβδομάδα. Μέσα στο παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα η κούραση μας και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι τελείωσε με τα πολύ γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε. Από κει και μετά δεν είχαμε την δύναμη να αντιδράσουμε, παρόλο που στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την εικόνας μας. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Τα παιδιά καταβάλλουν μία αξιέπαινη προσπάθεια και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...