Ολυμπιακός (U20) - Παναιτωλικός (U20)

Ακάθεκτη η U20 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός αύξησε την διαφορά του στους 9 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό (με ένα ματς περισσότερο)επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη.

Η U20 των “ερυθρόλευκων” έκανε το 1-0 στο 21′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριο Βρουσάι. Αυτό ήταν το 11ο γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού των “Πειραιωτών”. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα “καθάρισε” ουσιαστικά το παιχνίδι στο 80′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάριο Βρουσάι. Έτσι, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα 12 γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Super League U20.

Στο 89′ οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν να επεκτείνουν κι άλλο το προβάδισμα τους, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού “νίκησε” τον Κουγιό σε τετ-α-τετ.

Η σύνθεση της U20 του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Πανάγου, Κουγιός, Νικολάου, Τόλι, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (69’ Καμπετζής), Χρήστου (61’ Μεγαρίτης), Βάρκας (77’ Ξύδας), Κηπουρός, Βρουσάι.

Η σύνθεση της U20 του ΠαναιτωλικούΣταματόπουλος, Πριόνας, Μάλης (69’ λ. τρ. Μανωλάκης), Μπελεβώνης, Γκασούκας (66’ Βακράκος), Γεωργούσης (46’ Γιαννιώτης Δημήτρης), Παρράς, Μιχάι, Τσιγγάρας, Γιαννιώτης Ηλίας, Παναγιωτίδης.

Αναμένεται φωτογραφικό υλικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ