Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός (U20) - ΠΑΟΚ (U20)

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της U20! (photos)

Η U20 του Ολυμπιακού επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League U20, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό του Ρέντη!

Η U20 του Ολυμπιακού μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ντέρμπι και μόλις στο πρώτο τέταρτο είχε χάσει τρεις κλασικές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει!

Η πρώτη ήταν στο 3’ όταν ο Ανδρούτσος με αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση 12’ στην αναμέτρηση ο Ολυμπιακός πλησίασε εκ νέου στο γκολ αλλά το κοντινό πλασέ του Κηπουρού (μετά από γύρισμα του Τσιμίκα) έδιωξε με τα πόδια ο Σιαμπάνης.

Ένα λεπτό αργότερα (13’) οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μία ακόμη ευκαιρία αλλά το σουτ του Ανδρούτσου έσωσε και πάλι ο Σιαμπάνης.

Στο 34’ η U20 του Ολυμπιακού έχασε μία ακόμη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μεγαρίτη μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε άουτ!

Στο 41’ η ομάδα του Βασίλη Βούζα πλησίασε ξανά στο γκολ, όταν, μετά από φάουλ του Κηπουρού η κεφαλιά του Λάμπρου κατέληξε πάνω στον Σιαμπάνη.

Τελικά, η λύτρωση για την U20 του Ολυμπιακού ήρθε στο 45+2’ όταν ο Ανδρούτσος μετά από πάσα του Βρουσάι, πλάσαρε τον Σιαμπάνη κάνοντας το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως,η U20 του ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να γίνει πιο απειλητική σε σχέση με το πρώτο μέρος που δεν είχε δημιουργήσει ούτε μία κλασική ευκαιρία!

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του “δικεφάλου” στο ματς καταγράφεται στο 68′ όταν ο Αηδονίδης με κοντινό πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αγγελόπουλο και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο προσεχές διάστημα ήταν εμφανές ότι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο! Από την άλλη η U20 του Ολυμπιακού από ένα σημείο και μετά έδειξε σημάδια κόπωσης.

Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει πάρα πολύ την πίεση του καθώς κυνηγούσε το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό ντέρμπι, ωστόσο δεν κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα!

Έτσι η U20 του Ολυμπιακού στο 90+3′  με γκολ του Ξενιτίδη “κλείδωσε” το τρίποντο και παρέμεινε (μαζί με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο) στο -2 από την κορυφή την ώρα που η U20 του ΠΑΟΚ παρέμεινε στους 8 βαθμούς κσι στην 6η θέση της βαθμολογίας

Η σύνθεση της U20 του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79′ Καμπετσής), Τασιούλης (63′ Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72′ Ξενιτίδης), Βρουσάι.

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης,Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Μίσκοβιτς (56′ Αηδονίδης), Δημητριάδης (46′ Σταθόπουλος), Ματθαίου, Κωνσταντίνου (46′ Τζοβάρας), Χατζηδίμπας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...