Παρασκευή, 29/03/24
Κύπρος

Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Τριανταφυλλάκης! (photo)

Μια σπουδαία μετακίνηση και ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Βασίλη Τριανταφυλλάκη πραγματοποιήθηκε εχθές (12/8), καθώς ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στην δευτεραθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας.

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο 18χρονος Βασίλης, φανερά ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή, δήλωσε αποκλειστικά στο talentabout.gr: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Κύπρο και στην ΑΕΚ Λάρνακας και ξέρω ότι έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που συνάντησα στην ομάδα είναι τέλειες. Η ΑΕΚ Λάρνακας κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη, έχει υψηλούς στόχους και είναι πολύ σημαντικό, που ένας νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής σαν κι εμένα, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτό το club. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο για την απόφαση που πήρε και με επέλεξε για να έρθω στην ΑΕΚ.

Εγώ από τη δική μου πλευρά, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και να τους δικαιώσω. Γνωρίζω που έχω έρθει, ξέρω ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ σπουδαία πράγματα, διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ, φτιάχνει καινούργιο γήπεδο… Ευελπιστώ να επιτύχει τους στόχους της και την πρόκριση στους ομίλους τους Europa League…”

triantafyllakis_aek_larnakas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...