Μπαρτσελόνα

Κάτοικος Μασία …. ο Σιάκας;!

Πολύ καλά είναι τα νέα για τον Χρήστο Σιάκα, τον πιτσιρικά από την ακαδημία Σάντος Πανοράματος – υπό την αιγίδα της ΑΕΚ – που δοκιμάστηκε στην Μπαρτσελόνα, καθώς έφτασε η ενημέρωση ότι πέρασε στο τελικό στάδιο των δοκιμών και είναι κοντά στο «όνειρο».

Συγκεκριμένα, χτες έφτασε ένα μέιλ στα γραφεία της ακαδημίας, που μιλούσε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον μικρό Χρήστο, τον οποίο, όχι μόνο θέλουν να δουν ξανά, αλλά έχουν ενθουσιαστεί με τα όσα έδειξε στο πρώτο δοκιμαστικό.

Η επόμενη δοκιμή, θα γίνει στις 21 Μαΐου και όπως είναι φυσιολογικό, ο πιτσιρικάς έχει… πάθει πλάκα και είναι ενθουσιασμένος, καθώς βλέπει και συνειδητοποιεί πως βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου, του να γίνει μέλος της κορυφαίας, ίσως, ακαδημίας στον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ