Ο Νειμάρ αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία τον περιτριγυρίζουν σχετικά με την θέληση του να αποχωρήσει ο Ζεσούς από την ομάδα.
Πρόσφατα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον προπονητή του Ζόρζε Ζέσους, μετά την ισοπαλία της Αλ Χιλάλ απέναντι στην Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν στην πρεμιέρα του Champions League Ασίας.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι της Σαουδικής Αραβίας είχαν τονίσει, ότι ο 31χρονος ακραίος επιθετικός είχε ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας να αποσυρθεί ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα λόγω αυτής της διαμάχης.
Την ίδια στιγμή ο Βραζιλιάνος άσος είπε ότι όλα αυτά είναι φήμες, καθώς δεν διευκρίνισε ποτέ προς τους ιθύνοντες του συλλόγου να φύγει ο 69χρονος κόουτς. Μάλιστα ο Νέι δήλωσε ότι με αυτές τις δημοσιεύσεις δεν σέβονται τον ίδιο.
“Ψέματα. Πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε αυτά τα πράγματα, σελίδες σαν κι αυτή με εκατομμύρια ακόλουθους δεν μπορούν να δημοσιεύουν ψεύτικες ειδήσεις.
Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο, σας ζητώ να το σταματήσετε. Είναι μεγάλη έλλειψη σεβασμού”,
έγραψε ο Νεϊμάρ.
Neymar hits back at reports he wanted Al-Hilal manager sacked https://t.co/9tF76F3H9P
— talkSPORT (@talkSPORT) September 26, 2023