Η Αλ Χιλάλ ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ, καθώς του κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων αλλά την αρνήθηκε.
Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Παρί και τον Μπαπέ δεν είναι και οι καλύτερες, διότι ο Γάλλος σταρ δεν απάντησε στην πρόταση της τωρινής του ομάδας σχετικά για την παραμονή του ή την φυγή του από τον σύλλογο.
Έτσι η διοίκηση των Παριζιάνων αναζητεί απελπισμένα μία ομάδα, η οποία θα καταθέσει ένα υψηλό χρηματικό ποσό για την περίπτωση του ακραίου επιθετικού. Αυτή λοιπόν ήταν η Αλ Χιλάλ, η οποία έστειλε ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο στον 24χρονο άσο ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησαν να πείσουν τον διεθνή άσο να δεχτεί την πρόταση των Σαουδάραβων, αλλά ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής την αρνήθηκε αμέσως καθώς ο ίδιος σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Απ’ότι φαίνεται ο Κίλιαν Μπαπέ έχει συμφωνήσει να ενσωματωθεί στους Μαδριλένους το καλοκαίρι του 2024, ώστε να δείξει εκεί το τι πραγματικά αξίζει διότι δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό, παρά μόνο να αγωνιστεί σε ένα πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.
EXCL: Al Hilal have submitted formal bid to Paris Saint-Germain in order to open talks for Kylian Mbappé. 🚨🔵🇸🇦
Understand it’s worth €300m — record fee.
No talks on player side.
⚪️ PSG remain convinced that Mbappé already agreed terms with Real Madrid with contract ready. pic.twitter.com/yeDu5AQr6E
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 24, 2023