TALENTABOUT.GR | Home Slider | Η Ίντερ πάει να ”αρπάξει” το αγαπημένο παιδί του Μουρίνιο!
Ιταλία

Η Ίντερ πάει να ”αρπάξει” το αγαπημένο παιδί του Μουρίνιο!

Η Ίντερ κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις για το επιθετικό της κομμάτι και μία από αυτές είναι ο στράικερ της Γουέστ Χαμ Σκαμάκα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31 Ιουλίου 2023 | Talentabout.gr Team

Η ομάδα του Μιλάνου πραγματοποίησε μία άκρως ικανοποιητική χρονιά πέρσυ, καθώς κατέκτησε το Coppa Italia, έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League και παράλληλα τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην Serie A.

Έτσι η Ίντερ σκοπεύει την φετινή σεζόν να τελειοποιήσει τους πολυπόθητους στόχους της και για αυτό η ίδια ξεκινάει να αναζητάει φορ, διότι μην ξεχνάμε επίσης και την περίπτωση φυγής του Ρομελού Λουκάκου.

Οι ”νερατζούρι” έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα τον στράικερ της Γουέστ Χαμ τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος προορίζεται στο να βρίσκεται δίπλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες και ταυτόχρονα να β0ηθούν ο ένας στον άλλον στα επιθετικά τους καθήκοντα.

  Buzzer Beater ο Κεραμίτσης και... ντελίριο ο σπίκερ!

Την ίδια στιγμή όμως ο προπονητής της Ρόμα Ζοζέ Μουρίνιο ενδιαφέρθηκε πιο νωρίς για τον Ιταλό επιθετικό, διότι ο Πορτογάλος κόουτς τον υπολογίζει για την καινούργια χρονιά στο βασικό του σχήμα λόγω του τραυματία Έιμπραχαμ.

Το καλό άκουσμα για τον σύλλογο της Ρώμης είναι ότι ο διεθνής άσος επιδιώκει να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και έτσι η ομάδα του ”special one”, απ’ότι φαίνεται έχει περισσότερες πιθανότητες να τον απόκτησει, σε σχέση με τους Μιλανέζους ακόμα και με την μορφή δανεισμού.

  Το "τρικ" του Μουρίνιο για... Λουκάκου!

Όπως όλα δείχνουν το θέμα γύρω από τον 24χρονο φορ ”τρέχει” περισσότερο, καθώς οι ”τζαλορόσι” εντείνουν πιο πολύ τις προσπάθειες τους ώστε να κάνουν δικό τους σε σύντομο χρονικό διάστημα τον Σκαμάκα, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος της Ίντερ.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ