TALENTABOUT.GR | Home Slider | Δέκα άσοι του ΠΑΟΚ θα συμπεριλαμβάνονται στην εθνική αποστολή U19!
Ελλάδα

Δέκα άσοι του ΠΑΟΚ θα συμπεριλαμβάνονται στην εθνική αποστολή U19!

Δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιλέχτηκαν στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος για το EURO U19 και η έναρξη της διοργάνωσης είναι στις [4/07].

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 1 Ιουλίου 2023 | Talentabout.gr Team

Έτσι η αποστολή της ”γαλανόλευκης” θα αποχωρήσει την Κυριακή [2/7] από την χώρα μας και θα μεταφερθεί στην Μάλτα και συγκεκριμένα στην Βαλέτα, όπου την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των U19 της εθνικής μας στο ”Luxol stadium”. Στις [4/7] η Ελλάδα θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην ευρωπαική διοργάνωση με αντίπαλο την Νορβηγία.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος U19 θα βρίσκονται δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάτι, το οποίο ενθαρρύνει τις ακαδημίες του ”Δικέφαλου του Βορρά”.

Αναλυτικά οι συγκεκριμένοι άσοι της ομάδας από την Θεσσαλονίκη

Μοναστηρλή, Γεωργιάδη, Δεληγιάννη, Κωττά, Τσίκο, Γκούμα, Σπυράκο, Τζίμα, Σμυρλή και Γκιτέρσο.

Αυτό το γεγονός ότι οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν τόσους άσους στην εθνική αποστολή πάει να πει,ότι οι ίδιοι διαθέτουν ένα πλούσιο υλικό και παράλληλα αναδειχνύουν ”πλούσια” ταλέντα.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ