TALENTABOUT.GR | Home Slider | Ο Μαρτίνες κάνει… προξενιό στον Μέσι για την ομάδα του!
Αγγλία

Ο Μαρτίνες κάνει… προξενιό στον Μέσι για την ομάδα του!

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Άστον Βίλα έχει μπει στον… αγώνα για το μέλλον του Μέσι.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23 Μαΐου 2023 | Talentabout.gr Team

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, έχει πολλές δυνατές φιλικές σχέσεις με τον Λιονέλ Μέσι, ειδικά μετά το Κόπα Αμέρικα του 2021, καθώς και οι δυο είναι συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής.

Στην πορεία, οι δυο αστέρες της Αργεντινής χριστήκαν MVP, στο περασμένο Μουντιάλ, και αυτό το δίδυμο έγινε ακόμα πιο αυτοκόλλητο λόγω των έντονων και συγκλονιστικών αντιδράσεων τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο “Εμι” στο “TyC Sports” αναφέρθηκε για το ποιος θα πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός του Μέσι και ότι αν χρειαστεί μπορεί να δώσει ακόμα τον μισθό του, ώστε να κάνουν τον Αργεντινό αστέρα κάτοικο του Νησιού.

  Ο Λεβαντόφσκι θέλει... Μέσι και το "φωνάζει"!

Αναλυτικά τα λόγια του Εμιλιάνο Μαρτίνες

”Αφού τον γιουχάρουν στο Παρίσι, εγώ θα τον έφερνα στη Βίλα. Έλα εδώ φίλε, θα πίνουμε μάτε και θα τρώμε ασάδος όλη μέρα, οργανώνω μπάρμπεκιου κάθε σαββατοκύριακο. Φτίαχνουν όλοι τα δικά τους μπέργκερ κι αυτό είναι, περνάνε καλά. Κόβω τον μισθό μου, θα κάναμε οτιδήποτε χρειαζόταν”.

 

Πάντως, η αλήθεια γύρω από τον 36χρονο αστέρα είναι ότι οι επιλογές που έχει προς το παρόν είναι η Μπαρτσελόνα και η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, καθώς με αυτές τις ομάδες διαπραγματεύεται την μελλοντική του πορεία ο διεθνής άσος.

  Το πρώτο βήμα για τον Μέσι έγινε - Εγκρίθηκε η επιστροφή του!

 


ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ