Κάτοικος Ριάντ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λιονέλ Μέσι, αφού έχει συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες.
Ο Αργεντινός αστέρας δέχθηκε μια μεγάλη πρόταση από την Αλ Χιλάλ και την οποία… φέρεται να έχει αποδεχθεί.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση για την περίπτωση του Λίο γύρω στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία καταβάλει πολλές προσπάθειες, ώστε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον 35χρονο αστέρα με αυτό το χρηματικό ποσό, το οποίο το κατέθεσε στις [29/5] προσφέροντας του επίσης δυο χρόνια συμβόλαιο.
Με τα χρήματα αυτά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής θα κατέχει τις τριπλάσιες απολαβές από αυτές που έχει ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, καθώς ο Πορτογάλος σταρ λαμβάνει 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από Σαουδική Αραβία, πηγές από το Ριαντ, αναφέρουν πως η συμφωνία των δυο πλευρών έχει ήδη επιτευχθεί.
Όπως γράφουν, ο Αργεντινός αστέρας θα λαμβάνει ένα ποσό στα 500.000.000 ευρώ το χρόνο από την Αλ Χιλάλ και από ότι καταλαβαίνουν αυτά θα είναι τα χρήματα… χωρίς τα μπόνους κλπ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, σε μια συμφωνία που φαντάζει σίγουρη!