Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να πετύχει μια σημαντική διάκριση για τον ίδιο και… ακόμη έχει να “γράψει”!
Ο Βαγγέλης Παυλίδης κατάφερε να μπει σε μια… ξεχωριστή λίστα για την διοργάνωση του Europa Conference League.
Ο παιχταράς της Άλκμααρ είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Μπορεί η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση να είναι στον “δεύτερο χρόνο” ζωής της, αυτό όμως δεν μειώνει τα κατορθώματα του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.
Μετά και το γκολ που οδήγησε στην πρόκριση της Αλκμάαρ επί της Λάτσιο, ο Παυλίδης έφθασε τα 7 γκολ μαζί με τα προκριματικά του Conference League και μαζί με τα τέσσερα περσινά, “ανέβηκε” στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης.
Πέρυσι σημείωσε τέσσερα τέρματα σε οκτώ συμμετοχές, ενώ φέτος μετράει επτά γκολ σε εννέα εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Conference League πίσω από τον Καμπράλ της Βασιλείας (19 γκολ) και τον Ρικάρντο Γκόμες της Παρτιζάν (14 γκολ).
Δείτε το ποστάρισμα
Máximos goleadores de la historia de la #UECL:
1️⃣9️⃣ Arthur Cabral 🇧🇷
1️⃣4️⃣ Ricardo Gomes 🇨🇻
1️⃣1️⃣ Vangelis Pavlidis 🇬🇷
1️⃣1️⃣ Luis Sinisterra 🇨🇴
1️⃣0️⃣ Cyriel Dessers 🇳🇬
9️⃣ Tammy Abraham 🏴
8️⃣ Yira Sor 🇳🇬
8️⃣ Ola Brynhildsen 🇸🇯
8️⃣ Peter Olayinka 🇳🇬
8️⃣ Mikael Ishak 🇸🇪 pic.twitter.com/o8lzXXZVFj— Camino al fútbol europeo (@CaminoUEFA) March 17, 2023