TALENTABOUT.GR | Ομάδες | Άλλες | Από τα “σαλόνια” της Premier League και της Super League στο Α’ Τοπικό!
Ελλάδα

Από τα “σαλόνια” της Premier League και της Super League στο Α’ Τοπικό!

Νέα σελίδα στην καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, που έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27 Ιανουαρίου 2023 | Talentabout.gr Team

Ο νεαρός Αλέξανδρος Σαράντης (γεννημένος στις 08/11/2003) επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και θα φορέσει τη φανέλα του Λεωνίδιου.

Ο 20χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την U19 του Ατρομήτου και συμφώνησε τώρα με το Λεωνίδιο, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ομάδα της Αρκαδίας αγωνίζεται στο Α’ Τοπικό και ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Να πουμε πως ο Σαράντης πέρασε από την Ακαδημία της ΑΕΚ και το 2020 πήρε μεταγραφή στη Νότινγχαμ Φόρεστ. Εκεί αγωνίστηκε για ένα ενάμιση χρόνο με την φανέλα της U18 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη του ’21 για να αγωνιστεί στον Ατρόμητο και την δεύτερη ομάδα.

  Θα δοκιμάσει νεαρό ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ!

Από τους Περιστεριώτες έμεινε ελεύθερος και έτσι ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα, θέλοντας να επιστρέψει ξανά στα μεγάλα “σαλόνια”.

 

 


ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ