Ο Λεβαδειακός πήρε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο τρίποντο.
Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη με 4-2 επί της ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική της Super League U17.
Η ομάδα της ΑΕΚ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο από τα γκολ που σημείωσαν με σουτ έξω από την περιοχή ο Ελέζι στο 23′ και ο Ανδριώτης στο 38′.
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η ομάδα της Βοιωτίας κυριάρχησε απόλυτα και έφερε τα πάνω-κάτω! Ο Τζεμπελίκος μείωσε σε 2-1 στο 63′ και στο 73′ ο Ζάντζας ισοφάρισε σε 2-2.
Μόλις τρία λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή με τον Θεοδώρου κι ο ίδιος υπέγραψε τον θρίαμβο του Λεβαδειακού στο 94ο λεπτό, για το τελικό 2-4.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό της αναμέτρησης (ΕΔΩ)
Συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (84′ Ζούλιας) Ψυρόπουλος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Νώα (72′ Ράπτης) Ανδριώτης (72′ Αβράσογλου) Ελέζι (62′ Δασκαλόπουλος).
Λεβαδειακός: Πεγγούσης, Βέρρης, Τσάρας, Πούλος, Ζάντζας, Τζεμπελίκος, Θεοδώρου, Θεοχάρης (88′ Γαλανάκος), Ροζάνας, Αγνανταίος, Τζουλιάνο (30′ Κάντας)