Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο μεγάλο του γκολ, αλλά και τα συναισθήματα του.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
19 Οκτωβρίου 2022 | Talentabout.gr Team
Ο νεαρός Δημήτρης Μεταξάς σημείωσε το πρώτο του γκολ χθες (δείτε το γκολ) και σήμερα εξέφρασε τα συναισθήματα του, γι΄αυτό.
Ο 18χρονος μέσος του Βόλου τόνισε πως έκλαψε από χαρά μετά το γκολ που σημείωσε με τον Ιωνικό βλέποντας τους συμπαίκτες του να χαίρονται με το τέρμα του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεταξάς στην ΕΡΤ3:
Για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ και γιατί δάκρυσε:
“Συγκινήθηκα γιατί ήρθαν όλοι οι συμπαίκτες μου να με αγκαλιάσουν και μου έδιναν συγχαρητήρια. Ήταν δάκρυα χαράς επειδή έβλεπα τους συμπαίκτες μου να χαίρονται με το γκολ μου”.
Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στον Βόλο:
“Δεν το περίμενα. Ήταν ένα από τα όνειρά μου. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει και ελπίζω να έρθουν και άλλα”.
Για το ποια είναι η καλή του θέση:
“Κυρίως η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Χθες έπαιξα ως στόπερ. Έκανα ό,τι μπορούσα. Από τη στιγμή που με επιλέγει ο προπονητής μου να παίζω σε μια θέση θα κάνω το καλύτερο που μπορώ”
Για τον Κώστα Μπράτσο:
“Για μένα είναι σημαντικός. Είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε αυτές τις ευκαιρίες”
Για τα όνειρά του:
“Δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα. Θα προσπαθήσω να δουλέψω και θα δείξει τι θα φέρει η ζωή”.
Για την εντυπωσιακή πορεία του Βόλου στο ξεκίνημα της σεζόν:
“Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το που θα φτάσει δεν το γνωρίζει κανείς. Αλλά μπορεί να φτάσει ψηλά. Ίσως και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη. Θα δείξει”
ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;