TALENTABOUT.GR | Ομάδες | ΠΑΣ Γιάννινα | Χειρουργήθηκε ο νεαρός Αγγελόπουλος!
ΠΑΣ Γιάννινα (U19)

Χειρουργήθηκε ο νεαρός Αγγελόπουλος!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, χθες!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30 Οκτωβρίου 2022 | Talentabout.gr Team

Ο νεαρός Γιάννης Αγγελόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό παιχνίδι της Super League U19 και αναγκάστηκε να μπει χειρουργείο άμεσα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέστη εξάρθρημα ποδοκνημικής και έχουν πειραχτεί και οι σύνδεσμοί του, ωστόσο δεν πειράχτηκαν τα αγγεία του, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Ο γιατρός κ Τσέλιος με την ιατρική του ομάδα προχώρησαν σε επέμβαση και κατάφεραν ολοκληρώσουν ένα δύσκολο χειρουργείο, με επιτυχία.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα θα χρειαστεί για αποκατάσταση από 4-6 μήνες και άπαντες είναι στο πλευρό του ταλαντούχου αμυντικού, για να τον στηρίξουν και να του δώσουν δύναμη για επιστροφή

  Σοβαρός τραυματισμός για τον νεαρό Σηφάκη!

Η σκηνή ήταν σοκαριστική για συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητή που αντιλήφθηκαν τι έγινε από την πρώτη στιγμή. (Δείτε το σοκαριστικό video)

 

Πηγή φωτογραφίας: passports.gr

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ