Ο Άνχελ Ντι Μαρία φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη νέα του ομάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Νέα ομάδα έχει βρει ο Άνχελ Ντι Μαρία, όπου όπως δείχνουν τα βρήκε με την Γιουβέντους.
Ο Αργεντινός αστέρας ήταν στο “μάτι” της Γιουβέντους, της Μπαρτσελόνα και της Μπενφίκα, ωστόσο η “Γηραιά Κυρία” φέρεται να τον κέρδισε.
Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του εξωτερικού ο Αργεντίνος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την “γηραιά κυρία”, παρά την καθυστέρηση που υπήρχε.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει ζητήσει συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο θα έχει οψιόν ανανέωσης ενός ακόμα, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Με αυτό τον τρόπο οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα, ενώ εμείς θα περιμένουμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.