Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε αντίο στους συμπαίκτες του και ετοιμάζει… τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη.
Μετρά αντίστροφα για την άφιξη του Νικολάς Κουαλιάτα (γεννημένος στις 05/06/1999) στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του και αναμένεται στις 11 Ιουνίου στη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του με τον “δικέφαλο του βορρά”, ενώ έχει περάσει και από ιατρικές εξετάσεις.
Στην ουσία ο 22χρονος Ουρουγουανός βρίσκεται, πλέον, σε διακοπές, καθότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, μιας και η ομάδα του αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς της Apertura την προσεχή Δευτέρα (06/06).
Για αυτό και ο ίδιος αποφάσισε να επισκεφτεί χθες τις προπονητικές εγκαταστάσεις και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, με το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, να είναι αρκετά “φορτισμένο” από τη συγκίνηση.
Μάλιστα, ο σύλλογος του Μοντεβιδέο ανέβασε στα social media δύο φωτογραφίες από τη χθεσινή του παρουσία στην προπόνηση, συνοδεύοντας τες με τη λεζάντα “"The last dance". Ο τελευταίος χορός…”.
Θυμίζουμε πως οι Ουρουγουανοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και ο Κουαλιάτα θα αποκτηθεί, έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο φέρελπις επιθετικός βρίσκεται στη Γουόντερερς από το 2017, όντας αρχικά μέλος της ακαδημίας και με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 7 γκολ και 13 ασίστ σε 78 συμμετοχές.
Απολαύστε τον: