Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Άντονι Μαρσιάλ και προσφέρει… ποδοσφαιριστή της για να τον αποκτήσει.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει μια εναλλακτική επιλογή για την επίθεση της και έτσι “γλυκοκοιτάζει” τον… φευγάτο, Άντονι Μαρσιάλ.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει ευκαιρίες και θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ, με τους “ροχιμπλάνκος” να εξετάζουν την περίπτωση του.
Σύμφωνα με το “Eurosport”, η ομάδα του Σιμεόνε πιστεύει πως ο Μαρσιάλ θα είναι ελεύθερος τον Ιανουάριο, και η ισπανική ομάδα αναμένεται να έρθει σε επαφή με την Γιουνάιτεντ αργότερα αυτό τον μήνα.
Για να τον αποκτήσει πιο… φθηνά, η ομάδα της Μαδρίτης θα προσφέρει τον Κιέραν Τρίπιερ σαν αντάλλαγμα για να τον αποκτήσει.
Ο Τρίπιερ ήταν στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το καλοκαίρι, ωστόσο η κατάσταση δεν προχώρησε και έτσι τον “παζαρεύει” τώρα.