TALENTABOUT.GR | OFF THE PITCH | “Σαν ομάδα πέφτουμε, σαν ομάδα θα σηκωθούμε!” (photo)
EURO 2020

“Σαν ομάδα πέφτουμε, σαν ομάδα θα σηκωθούμε!” (photo)

Ο Γιορίς έσπευσε να βάλει πλάτη για τον Κιλιάν Μπαπέ που δέχθηκε σφοδρή κριτική μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στο EURO 2020.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29 Ιουνίου 2021 | Talentabout.gr Team

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ούγκο Γιορίς, αρχηγός των “τρικολόρ” για τη συνοχή της ομάδας μετά τον βαρύ αποκλεισμό της από την Ελβετία στη φάση των “16” στο φετινό EURO 2020.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μοιραίος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς αστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι δίνοντας έτσι, στους Ελβετούς την ευκαιρία με το τελικό 5-4 να πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια κόσμου και ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης Γαλλία.

 

  Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ - Αποκλείστηκε στα ημιτελικά!

 

Η ψυχολογική κατάσταση του αστέρα της Παρί ήταν άσχημη μετά το τέλος της αναμέτρησης και φυσικά, τα καυστικά σχόλια και η αρνητική κριτική του κόσμου για την κατώτερη των προσδοκιών εμφάνισή του ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Ωστόσο, ο Γάλλος τερματοφύλακας έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χτίζοντας μια ασπίδα προστασίας στον Μπαπέ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

“Στο ποδόσφαιρο κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό. Πονά πολύ και δεν υπάρχει δακτυλοδεικτούμενος κανείς. Όλοι μαζί παλέψαμε κόντρα στον αντίπαλο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Ελβετία, ήταν καταιγιστικοί.

Αυτό που μετανιώνουμε σίγουρα, είναι ότι μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς στο 3-1.Έπρεπε να διατηρήσουμε δυνάμεις στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, δεν τα παρατάμε. Φθάσαμε στο τέλος. Πρέπει να διαχειριστούμε τον πόνο μας”.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ